Antena 3 CNN Actualitate Percheziții la Poliția Locală București! Imobil demolat ilegal, acuzații de fals în acte

Percheziții la Poliția Locală București! Imobil demolat ilegal, acuzații de fals în acte

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează nouă percheziții la această oră, inclusiv la mai multe instituții ale statului.

Percheziții la Poliția Locală București! Imobil demolat ilegal, acuzații de fals în acte
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    20 Ian 2021   •   09:45

Direcția Generală de Poliție Locală a Municipiului București și Oficiul Cadastru Sector 1 au fost ținta procurorilor în această dimineață, care efectuează percheziții într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Dosarul privește săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals în declaraţii, omisiunea sesizării și executarea de lucrări fără autorizaţie de desfiinţare, toate în legătură cu demolarea ilegală a unui imobil situat în centrul municipiului București, într-o zonă protejată construită.

În același timp, se vor pune în aplicare șase mandate de aducere emise pe numele bănuiților.

Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul unității de poliție, în vederea aducerii la cunoștință a faptelor pentru care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și audierii acestora, pentru clarificarea situației de fapt.

La acțiune, participă și luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: Poliția Locală București
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close