Antena 3 CNN Actualitate Petrică Mîțu Stoian, condus pe ultimul drum. Sute de oamenii participă la înmormântare

Petrică Mîțu Stoian, condus pe ultimul drum. Sute de oamenii participă la înmormântare

Petrică Mîțu Stoian este condus astăzi pe ultimul drum. Sute de oameni participă la înmormântarea cântărețului, iar artiștii prezenți cer să i se facă dreptate.

Petrică Mîțu Stoian, condus pe ultimul drum. Sute de oamenii participă la înmormântare
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    Loredana Chimoiu    |    10 Noi 2021   •   11:58

Zeci de artiști se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum pe colegul lor, Petrică Mâțu Stoian, și s-au strâns în fața Teatrului Național din Craiova.

Colegii regretatului artist, alături de care a cântat ani la rând, membrii Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului, au ajuns și ei la înmormântare și vor cânta în fața Teatrului Național, în memoria lui Petrică Mîțu Stoian.

Gheorghe Porumbel, managerul Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului, a povestit cu lacrimi în ochi cum a primit vestea că artistul a murit.

”Sâmbătă seara m-a sunat... nici nu pot să vorbesc de lacrimi. M-a sunat inițial șoferul de la Doina Gorjului să îmi spună că pe un post de televiziune s-a anunțat că Petrică este grav bolnav, că este foarte rău. Abia atunci s-a declanșat totul. Am început să îmi sun prietenii, colegii și nimeni nu știa nimic. (...) Nu știam ce s-a întâmplat”, a povestit Gheorghe Porumbel.

Artiștii prezenți sunt revoltați după ultimele informații venite în legătură cu cauzele morții sale. Cântărețul a avut o moarte violentă, potrivit legiștilor care au realizat autopsia și care au mai spus că artistul a murit din cauza unui șoc traumatic, din cauza tratamentului cu oxigen hiperbaric, făcut la o clinică, potrivit unor surse.

Mai mult, vin acuzații grave la adresa clinicii unde s-a tratat Petrică Mîțu Stoian. Tot surse Antena 3 susțin că medicul psihiatru, care a dat declarații aseară în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, este singurul medic al clinicii. De altfel, tot acest medic l-ar fi transportat pe artist la spital, atunci când i s-a făcut rău după prima procedură. Transferul ar fi fost făcut cu mașina clinicii, un autoturism care nu este acreditat.

Sora cântărețului și impresarul acestuia dau declarații în fața polițiștilor din Craiova, cu doar două ore înainte de a începe înmormântarea.

×
Subiecte în articol: Petrică Mîțu Stoian înmormântare
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close