Antena 3 CNN Actualitate Petru Mircea: "Mădălina era împăcată cu sinuciderea". Vezi interviul acordat de soţul Mădălinei Manole la Observator

Petru Mircea: "Mădălina era împăcată cu sinuciderea". Vezi interviul acordat de soţul Mădălinei Manole la Observator

Vorbim despre cel pe care părinţii îl acuză că ar fi vinovatul moral pentru moartea fiicei lor. Într-un interviu acordat astăzi Antenei 1, Mircea Petru pare să le dea dreptate, fără să vrea.

Petru Mircea: "Mădălina era împăcată cu sinuciderea". Vezi interviul acordat de soţul Mădălinei Manole la Observator
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2010   •   19:47

Mădălina nu mai voia să trăiască şi îi mărturisise asta în repetate rânduri. Ce a făcut soţul artistei? A căutat ajutor, nu la un medic, ci la un aşa zis parapsiholog. Şi nu unul oarecare, ci unul controversat şi implicat, la rândul lui, în scandaluri mediatice.

Interviu cu Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole

Petru Mircea: Pierduse acea fărâmă de voinţă care s-o facă să treacă...

Reporter: De când?

PM: De două luni. Exact de două luni. Erau nişte stări prin care îşi exprima dorinţa de a ne ajuta din altă parte. Avea convingerea că ne va fi mult mai bine.

R: Ea a fost împăcată cu sinuciderea?

PM: Din moment ce vorbea despre lucrurile acestea cu convingere... înseamnă că era împăcată.

Îi vorbea lui, cu convingere, despre sinucidere. Şi nu o dată. Însuşi soţul Mădălinei spune că stările depresive se repetau periodic. Avea nevoie de ajutor.

R: Aţi dus-o la medic?

PM: Da, bineînţeles.

R: Care a fost relaţia cu medicii?

PM: N-a reuşit nimeni să intre în sufletul ei din aceşti medici.

Medici sau vraci, aşa cum acuzau părinţii Mădălinei? Greu de spus. Cert este că un bărbatul a ajuns în casa familiei Manole sub titulatura de psiholog-parapsiholog.

Lucian Iordănescu, parapsiholog:

LI: Atât vă spun. Avea o groapă mare în suflet.

R: Adică? Asta ce înseamnă?

LI: Aici nu vă pot da detalii.

R: În ce constau şedinţele?

LI: Prin bioenergie.

Bărbatul chemat de Petru să o însănătoşească pe Mădălina nu face parte din colegiul psihologilor din România. Şi este un personaj controversat. Au scris depre el ziarele. Printre altele, că ar fi împins o pacientă depresivă în pragul sinuciderii, după ce a încercat s-o vindece de problemele psihice cu ceaiuri. Pe Mădălina Manole a văzut-o de cinci ori. De fiecare dată, la ea acasă, în Otopeni.

Lucian Iordănescu, parapsiholog:

LI: La ea era o problemă de suflet.

R: Ce îi generase boala?

LI: Nu ştiu doamnă. Aici nu ştiu că e veche şi la care s-a adăugat continuu. Groapa aceea se mărea. De aceea v-am spus de groapă. Eu nu am avut ce să-i fac. Pentru că până la urmă, eu l-am sfătuit pe Puiu: te rog frumos, du-te şi du-o la spital!

A dus-o sau nu, în final, Puiu pe Mădălina la medic? El spune că da, părinţii artistei spun că nu. Singurul ajutor cert pe care l-a mai căutat Petru a fost cel divin.

Petru Mircea:

R: Aţi dus-o la biserică?

PM: Da. Am făcut împreună cu sfinţii părinţi tot ce a fost omeneşte posibil. Ăsta a fost destinul ei care a trebuit să se oprească aici

R: Sunteţi religios?

PM: Da, foarte. Destinul ei, şi se va vedea, a fost destinul unui înger rătăcit pe Pământ. Ea s-a întors acolo de unde a venit. Dumnezeu ne-a ajutat... Dar nu ne dăm seama de ajutorul lui Dumnezeu şi de modul cum aşează el lucrurile. Îi putem spune sinucidere în alte cazuri îi putem spune alegere, eliberare

Adevărul despre moartea Mădălinei pare să plutească undeva deasupra tuturor. Mircea Petru îşi are adevărul lui. Unul care pentru cei din jur poate fi sau nu, convingător.

?Un răspuns îl voi da mai târziu...?, a mai spus Petru Mircea.

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole petru mircea sinucidere
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close