Antena 3 Actualitate Piedone: ''Bunicuțele care vând câteva fructe sau legume pe străzile din apropierea piețelor vor avea acces gratuit la tarabele din piețe''

Piedone: ''Bunicuțele care vând câteva fructe sau legume pe străzile din apropierea piețelor vor avea acces gratuit la tarabele din piețe''

de Iulia Gorgorin    |    05 Apr 2021   •   20:10
Piedone: ''Bunicuțele care vând câteva fructe sau legume pe străzile din apropierea piețelor vor avea acces gratuit la tarabele din piețe'' Cristian Popescu Piedone/Facebook

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus ca începând de mâine, 6 aprilie 2021, Administrația Piețelor să pună la dispoziție 10 tarabe în incinta fiecărei piețe pentru persoanele vârstnice care comercializează câteva legume sau fructe pe străzile din jurul piețelor.

Aceste persoane vor putea vinde cele câteva legume sau fructe la tarabele special amenajate, fără a plăti vreo taxă pentru respectivele tarabe.

''Bunicuțele care vând câteva fructe sau legume pe străzile din apropierea piețelor vor avea acces gratuit la tarabele din piețe.

Începând de mâine, Poliția Locală Sector 5 nu va mai sancționa acele bunicuțe care vând câteva legături de pătrunjel la colțul străzii sau pe străzile din apropierea piețelor din sector. 

 Am dispus ca Administrația Străzilor să pună la dispoziția acestora 10 tarabe în fiecare piață, total gratuit. Sunt persoane care vând câteva fructe sau unul, două borcane de murături și pentru ele aceste venituri reprezintă pâine pe care o pun pe masă. Nu sunt de acord să dăm amenzi acestor persoane. Mai bine le ajutăm să supraviețuiască'', a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

❗️Bunicuțele care vând câteva fructe sau legume pe străzile din apropierea piețelor vor avea acces gratuit la tarabele...

Posted by Cristian Popescu Piedone on Monday, 5 April 2021

Totodată, începând de mâine, cei care vor organiza târguri cu caracter temporar pe raza Sectorului 5, vor fi obligați să asigure total gratuit un număr de aproximativ 10 tarabe pentru persoanele vârstnice care comercializează cantități mici de legume și fructe.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a anunțat că după ce Piața Rahova va fi redată în folosință, se va amenaja un spațiu cu mai multe tarabe pentru producători autohtoni.

Edilul a spus că aceste tarabe vor fi oferite cu titlu gratuit, pentru a atrage cât mai mulți astfel de producători în Piața Rahova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close