Antena 3 CNN Actualitate Ploile torenţiale şi furtunile au pus stăpânire pe vestul ţării! Meteorologii anunţă când se va îmbunătăţi vremea

Ploile torenţiale şi furtunile au pus stăpânire pe vestul ţării! Meteorologii anunţă când se va îmbunătăţi vremea

Vremea rea face ravagii în vestul ţării. Ploile torenţiale au inundat gospodării şi străzi, iar pomierii intervin şi la această oră pentru a îi ajuta pe oameni.

Ploile torenţiale şi furtunile au pus stăpânire pe vestul ţării! Meteorologii anunţă când se va îmbunătăţi vremea
Sursa foto: Agenţia Naţională de Meteorologie/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    06 Oct 2020   •   19:00

Municipiul Petroșani a fost inundat după o ploaie torențială care a durat câteva zeci de minute. Pompierii au intervenit la mai multe gospodării, unde apa a măsurat cel puțin jumătate de metru.

Ploile torențiale și furtunile au creat probleme și în Deva și Valea Jiului. Și aici a fost nevoie de intervenția pompierilor. De altfel, meteorologii au emis avertizări de ploi torențiale și furtuni pentru mai multe regiuni din țară.

''Va determina instabilitate atmosferică accentuată și în consecință averse torențiale, descărcări electrice, vijelii, grindină, cantități importante de apă, cantități ce pot depăși izolat 40-60 l/mp. O masă de aer mai rece va determina scăderea treptată a valorilor termice astăzi, dar mai ales în zilele următoare, atsfel încât joi, mai ales vineri, vremea va deveni răcoroasă'', a spus Alina Şerban, meteorolog ANM.

Şi la Gorj vântul a suflat cu putere. La Rânca, o gheretă de lemn a fost pusă la pământ, iar o rulotă parcată a fost răsturnată. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Nici Timişoara nu a scăpat de furia naturii. Multe străzi au fost inundate, iar din cauza şuvoaielor traficul a fost dat peste cap.

Meteorologii anunţă că spre sfârşit de săptămână, vremea dă semne că îşi va reveni uşor, iar temperaturile vor creşte din nou.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close