Antena 3 CNN Actualitate Poliția s-a sesizat din oficiu în cazul mamei care se filma când își chinuia fetița, în București

Poliția s-a sesizat din oficiu în cazul mamei care se filma când își chinuia fetița, în București

Polițiștii din Capitală au transmis, astăzi, printr-un comunicat de presă, că s-au sesizat din oficiu în cazul mamei din București care se filma în timp ce își tortura și umilea fetița de cinci ani.

Poliția s-a sesizat din oficiu în cazul mamei care se filma când își chinuia fetița, în București
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    14 Sep 2020   •   10:20

"În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care apare o minoră, agresată fizic și psihic de mama ei, facem precizarea că la data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. 

Persoanele implicate au fost identificate de către polițiști, iar cercetările  sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, în cauza a fost sesizata DGASPC", se arată în comunicatul Poliției.

Potrivit unor surse Antena 3, fetița se află în prezent în custodia Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Tulcea. A fost adusă seara trecută, în jurul orei 23.00, împreună cu mama și au rămas peste noapte la un centru de permanență. Fata a rămas în continuare în centru, în timp ce mama a fost preluată de Poliție.

Imaginile greu de privit au fost publicate, ieri, pe Facebook, și au făcut înconjurul României, stârnind revolta a sute de mii de oameni.

Pe acestea se poate observa cum femeia își chinuie fetița în vârstă de cinci ani în timp ce o filmează.

"Această femeie locuiește în Giulești, are o fetiță de 5 ani și o bate tot timpul pentru un bărbat cu care vorbește. De fapt, ăla o pune să o bată. Vă rog din inimă, Poliția să facă ceva. Au fost cei de la Secția 4, dar nu au rezolvat absolut nimic, doar că a fost arestată 24 de ore și i-au dat drumul", a scris pe Facebook o tânără care a publicat imaginile îngrozitoare.

Citește și: O femeie din București se filmează când își torturează și umilește fetița de 5 ani: "O chinuie pentru un bărbat"

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close