Antena 3 CNN Actualitate Polițist la un pas de a fi căsăpit cu toporul. Decizia anunțată de ministrul de interne Carmen Dan

Polițist la un pas de a fi căsăpit cu toporul. Decizia anunțată de ministrul de interne Carmen Dan

Polițist la un pas de a fi căsăpit cu toporul. Decizia anunțată de ministrul de interne Carmen Dan
11 Noi 2017   •   11:35

Un polițist a fost atacat cu toporul în timp ce se afla cu în misiune. Acesta fusese trimis să aplaneze un scandal izbucnit, într-o localitate din Vrancea, între doi bărbați, tată și fiu, dar a fost la un pas de a deveni el victimă.

Din primele date a reieșit că în urma intervenției polițiștilor, unul dintre bărbații implicați în conflict ar fi încercat să lovească un polițist cu toporul. Polițistul l-ar fi somat, ar fi executat un foc în plan vertical, dar a fost nevoit în cele din urmă să tragă la picioare.

După incident, bărbatul rănit a fost transportat la spital, nefiindu-i pusă viața în pericol.

MInistrul de interne, Carmen Dan, a declarat, sâmbătă, în emisiunea News Magazine, de la Antena 3, că acest gen de incidente trebuie stopat.

"Nu cred că este normal să așteptăm ca polițiștii să fie răniți sau omorâți pentru a lua măsura reținerii sau arestării. Fapta pentru care este cercetat agresorul acum este cea de ultraj, dar înțeleg că e în stare de libertate. (...) Această situație se alătură, în fapt, altor peste 200 de situații de ultraj la care angajații ministerului au fost supuși anul acesta", a spus Carmen Dan.

×
Subiecte în articol: carmen dan
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close