Antena 3 CNN Actualitate Poliţişti înjuraţi de iubita beată a unui interlop: ''Bă, şpălălangă ce eşti!''

Poliţişti înjuraţi de iubita beată a unui interlop: ''Bă, şpălălangă ce eşti!''

Scene incredibile în Iaşi! Iubita unui interlop din oraş a fost prinsă beată la volan în miez de noapte! Femeia, în vârstă de 43 de ani, nu a fost în stare nici să sufle în aparatul etilotest, însă le-a vorbit urât poliţiştilor.

Poliţişti înjuraţi de iubita beată a unui interlop: ''Bă, şpălălangă ce eşti!''
Sursa foto: Hepta/BZI
de Georgiana Adam    |    15 Oct 2020   •   13:15

A fost scandal în toată regula pe străzile din Iaşi! Poliţiştii au făcut un control seara trecută şi au oprit în trafic o femeie care conducea la ora 2, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ulterior, oamenii legii au descoperit că aceasta era fosta soţie unui interlop din oraş.

Scandalul a izbucnit după ce poliţiştii care i-au cerut să se legimeze, dar şi să sufle în aparatul etilotest, însă aceştia au primit înjurături, mai ceva ca la uşa cortului.

Aburii alcoolului au ameţit-o bine pe conducătoarea auto şi nu a fost capabilă să înţeleagă cuvintele pe care poliţistul i le adresa. Astfel, agentul a spus că îi ascultă doleanțele, însă femeia a înţeles ''condoleanţele'', iar de aici, un adevărat circ.

''Bă, șpălălangă ce ești! Condoleanţe lui mă-ta, boule!'', a spus femeia nervoasă.

''Am zis doleanţele. Vă ascultăm doleanţele, nu condoleanţele!'', a explicat poliţistul, însă femeia era prea ocupată să se gândească la alte înjurături.

Poliţiştii nu au iertat-o pe femeia recalcitrantă şi au sancţionat-o conform legii, întocmind în acest caz un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Rezultatele analizelor de sânge au arătat că femeia avea o alcoolemie de 2,53 miligrame de alcool pur în sânge.

Potrivit, bzi.ro, Alina Maria Ursache este fosta soție a interlopului Viorel Oarză și a fost dusă cu cătușe la mâini la Judecătoria Iași.
 

×
Subiecte în articol: scandal Iași iubita interlop
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close