Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Mi s-a propus să fiu martor protejat. DNA a vrut să-l torn pe Tăriceanu

Victor Ponta: Mi s-a propus să fiu martor protejat. DNA a vrut să-l torn pe Tăriceanu

Victor Ponta: Mi s-a propus să fiu martor protejat. DNA a vrut să-l torn pe Tăriceanu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    07 Mar 2017   •   13:24

Fostul premier Victor Ponta a dezvăluit marți, la multe luni la audierea sa de la DNA Brașov, că i s-a propus să fie martor acoperit, astfel încât să dea declarații împotriva fostului prim-ministru și actual președinte al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

”Am fost citat la DNA Braşov ca martor. Mi s-a propus legal să fiu martor cu identitate protejată, ceea ce am refuzat deoarece nici nu era cazul şi nici nu sunt genul de delator atât de proslăvit şi iubit de noul nostru "Stat de Drept"! 

Am răspuns corect la întrebările care priveau acuzele aduse domnului Tăriceanu. (...) Asta a fost tot - în termeni juridici, am fost un martor total inutil: nu cunosc nimic relevant pentru cauză! (...) Sper ca CSM şi Departamentul de Stat să se sesizeze în acest caz; măcar pentru faptul că sunt implicaţi doi oameni care timp de aproape 8 ani au ocupat funcţia de Prim-Ministru al unei ţări membre NATO şi UE! Sau în România chiar este Guantanamo: poţi folosi orice metode dacă îi consideri pe cei vizaţi (în cazul de faţă Tăriceanu) foarte răi???”, a scris Victor Ponta, marți, pe pagina sa de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close