Antena 3 CNN Actualitate Preasfințitul Ambrozie, declarații controversate: ”Sigur e o făcătură! Dau foc românilor în spitale! Nu vă grăbiți să vă vaccinați!”

Preasfințitul Ambrozie, declarații controversate: ”Sigur e o făcătură! Dau foc românilor în spitale! Nu vă grăbiți să vă vaccinați!”

Episcopul de Giurgiu face declarații controversate. Preasfințitul Ambrozie a declarat, la finalul slujbei de Sfânta Parascheva, că incendiile din spitalele din România sunt "o făcătură": "Vedeți, dau foc românilor în spitale". Mai mult, preotul i-a îndemnat pe credincioși să mai aștepte, să nu se vaccineze încă.

Preasfințitul Ambrozie, declarații controversate: ”Sigur e o făcătură! Dau foc românilor în spitale! Nu vă grăbiți să vă vaccinați!”
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    18 Oct 2021   •   09:10

”Dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la București, pe urmă s-a întâmplat la Iași, la Constanța, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură!

Nu se poate ca în mileniul ăsta al 3-lea, în care trăim, să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de țară şi de noi!

Nu vă grăbiți să vă vaccinați, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toți parlamentarii și toți senatorii și deputații și la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîțu, abia atunci să vă vaccinați, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate”, a declarat Preasfințitul Ambrozie

×
Subiecte în articol: Preasfințitul Ambrozie
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close