Antena 3 CNN Actualitate Premierul Nicolae Ciucă face un apel la calm: "Cetățenii români beneficiază de garanțiile de securitate ale NATO și de întreaga solidaritate aliată"

Premierul Nicolae Ciucă face un apel la calm: "Cetățenii români beneficiază de garanțiile de securitate ale NATO și de întreaga solidaritate aliată"

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un prim mesaj către români, după începerea ostilităţilor din Ucraina. Şeful guvernului condamnă agresiunea Rusiei şi îndeamnă populaţia la calm.

Premierul Nicolae Ciucă face un apel la calm: "Cetățenii români beneficiază de garanțiile de securitate ale NATO și de întreaga solidaritate aliată"
Sursa foto: Facebook / Nicolae Ciucă
de Alexandra Dima    |    24 Feb 2022   •   08:25

Într-un mesaj adresat pe Facebook, premierul Nicolae Ciucă asigură românii că sunt în siguranţă, având toate garanţiile de securitate oferite de NATO. 

"Condamn cu hotărâre invadarea teritoriului Ucrainei de către Federația Rusă, un act ilegal de agresiune, contrar principiilor dreptului internațional.

Guvernul României își exprimă solidaritatea cu Guvernul Ucrainei.

Fac apel la calm! România și cetățenii români beneficiază de garanțiile de securitate ale NATO și de întreaga solidaritate aliată.", a precizat Nicolae Ciucă. 

Rusia a început atacul Ucrainei cu avioane, tancuri și nave militare | Explozii în mai multe zone, inclusiv Kiev

Trupe şi vehicule militare blindate ruse au pătruns, joi dimineaţă, în Ucraina dinspre Belarus. Uniunea Europeană a condamnat în termeni duri, joi dimineaţă, atacul armatei ruse asupra Ucrainei şi a avertizat că preşedintele Vladimir Putin va fi tras la răspundere.

 

×
Subiecte în articol: Ucraina Nicolae Ciucă
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close