Antena 3 CNN Actualitate Preotul exorcist de la Tanacu va simţi din nou gustul libertăţii. Astăzi va părăsi închisoarea, pe cauţiune

Preotul exorcist de la Tanacu va simţi din nou gustul libertăţii. Astăzi va părăsi închisoarea, pe cauţiune

Preotul exorcist de la Tanacu va simţi din nou gustul libertăţii. Astăzi va părăsi închisoarea, pe cauţiune
Sursa foto: Foto: Mediafax
de O.P.    |    30 Noi 2011   •   05:56

Preotul exorcist de la mănăstirea Tanacu, Daniel Corogeanu, va fi eliberat condiţionat astăzi. Fostul monah a ispăşit 4 ani de închisoare, pentru că a omorât o măicuţă printr-un ritual de exorcizare. Procurorii încă mai pot ataca decizia Judecătoriei Vaslui.

Judecătoria Vaslui a hotărât eliberarea condiţionată a lui Daniel Corogeanu după ce preotului exorcist a executat 2 treimi din pedeapsă. Până în prezent, procurorul nu a contestat decizia instanţei. Părinţii victimei sunt însă revoltaţi.

În 2005, preotul Mănăstirii "Sfânta Treime" din Tanacu, ajutat de 4 măicuţe, a supus o măicuţă de 23 de ani, bolnavă de schizofrenie, unui ritual de exorcizare care a dus la moartea acesteia.

Toţi au fost trimişi la închisoare, dar au fost eliberaţi condiţionat.

Exclus din biserică, Daniel Corogeanu se va putea întoarce la locul faptei doar ca vizitator şi nu în haine monahale, spune noul paroh .

Fostul preot a fost încarcerat în urmă cu 4 ani, după ce a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru lipsire ilegală de libertate urmată de moartea victimei.



×
Subiecte în articol: eliberat conditionat
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close