Antena 3 CNN Actualitate Prima noapte de lux, după şase petrecute în celulă. Elena Udrea, eliberată din închisoare. Ce va face astăzi

Prima noapte de lux, după şase petrecute în celulă. Elena Udrea, eliberată din închisoare. Ce va face astăzi

Prima noapte de lux, după şase petrecute în celulă. Elena Udrea, eliberată din închisoare. Ce va face astăzi
de O.P.    |    18 Feb 2015   •   06:42

Elena Udrea a petrecut prima noapte acasă, după ce a fost eliberată din Arestul Capitalei. Magistraţii au hotărât ca, după o săptămână în celulă, fostul ministru al Dezvoltării să rămână în arest la domiciliu până pe 17 martie. Judecătorii i-au impus şi condiţii: nu are voie să comunice cu Dorin Cocoş, Dinu Pescariu sau Ana Maria Topoliceanu sau cu membrii familiilor acestora.

În plus, nu mai are voie să scrie pe Facebook sau să vorbească în presă despre dosarul său. Cu toate astea, imediat după ce a fost eliberată a apărut un nou mesaj pe pagina sa de pe reţeaua de socializare.

Udrea ar vrea să ajungă însă astăzi în Parlament.

Acolo, peste câteva ore, Comisia Juridică votează noua cerere DNA pentru urmărirea penală şi arestarea preventivă a protejatei lui Traian Băsescu, pentru trei noi fapte de luare de mită.

Însă ultimul cuvânt în privinţa prezenţei Elenei Udrea în Palatul Parlamentului îl au procurorii. Dacă DNA-ul nu este de acord, Udrea va afla decizia deputaţilor din Comisie de la televizor.

După şapte nopţi petrecute in spatele gratiilor, Elena Udrea a fost eliberata din arestul preventiv si pusa sub arest la domiciliu. Imediat după eliberare, s-a prezentat  la Secţia 2 de Poliţie, pentru a informa autorităţile în legătură cu domiciliul la care va sta. Udrea n-a mai vorbit de aceasta dată cu presa, asa cum a facut pana acum.

Elena Udrea a scapat de inchisoare pentru moment, insa o asteapta o noua cerere de arest preventiv in dosarul Gala Bute. Protejate lui Traian Băsescu spune ca vrea sa mearga in Parlament sa-si sustina nevinovatia. Pentru ca este in arest la domiciliu, insa, este nevoie de avizul procurorilor.


Elena Udrea nu are voie sa paraseasca domiciliul, trebuie sa se prezinte la politie de cate ori este nevoie si nu are voie sa comunice cu fostul soţ, Dorin Cocos, cu Dinu Pescariu sau cu Ana Maria Topoliceanu, acuzată în dosarul Gala Bute, dar nici cu cu membrii familiilor acestora. Judecătorii i-au interzis să mai comunice pe retelele de socializare sau in presa  informaţii despre dosarul sau.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close