Antena 3 CNN Actualitate A murit primarul comunei Adamclisi, la doar 54 de ani. ”Vestea a căzut ca un trăsnet peste noi toți!”

A murit primarul comunei Adamclisi, la doar 54 de ani. ”Vestea a căzut ca un trăsnet peste noi toți!”

Dorina Cicilia Șerbănescu, primarul comunei Adamclisi din Constanța, a decedat la doar 54 de ani. Femeia avea probleme cardiologice.

A murit primarul comunei Adamclisi, la doar 54 de ani. ”Vestea a căzut ca un trăsnet peste noi toți!”
Sursa foto: Facebook / Dora Șerbănescu
de Laura Dinu    |    16 Noi 2021   •   09:43

Dorina Cicilia Șerbănescu a ajuns la spital cu câteva zile în urmă, moment în care a transmis și un mesaj pe o rețea socială tuturor celor care au fost aproape de ea. 

„În urmă cu două zile inima mea mi-a făcut probleme, dar este mai mult vina mea, fumatul combinat cu stres, odihnă mai puțină. Dar Dumnezeu a ales că eu să trec peste această cumpănă și să mă simt bine. Nu pot să descriu în cuvinte cât sprijin am primit din partea colegilor, prietenilor, și întregului personal medical începând cu doamnele din Adamclisi, personalul celor 2 ambulanțe, medicilor și personalului medical din Spitalul Județean, mii de mulțumiri!

Însă, alături de voi toți, familia mea a fost tot ce am avut și voi avea mai de preț. Au fost sprijinul meu necontenit și speranța mea de viață!

Eu îi mulțumesc din suflet Domnului pentru că a avut grijă de mine prin medici, familie, mulțumesc preoților pentru rugăciuni, tuturor prietenilor.

Vă doresc tuturor multă sănătate, și vă mulțumesc anticipat pentru gândurile bune pe care le aveți pentru mine. Dumnezeu să ne aibă în pază!“, spunea Dorina Cicilia Șerbănescu de pe patul de spital, potrivit replicaonline.ro

Două zile mai târziu însă, femeia și-a pierdut viața. 

PNL Constanța a transmis condoleanțe familie îndurerate. 

”Filiala Constanța a Partidului Național Liberal este alături de familia greu încercată a iubitei si regretatei noastre colege si prietene, Dorina Cicilia Șerbănescu. Primar al comunei Adamclisi, profesor și inginer agronom, Dora a reușit să schimbe fața localității prin iubirea pentru comunitate, devotamentul si eforturile de multe ori supraomenești.

Vestea trecerii ei la cele veșnice a căzut ca un trăsnet peste noi toți. Dora a fost in primul rand un om extraordinar si va rămâne in inimile tuturor celor ce au cunoscut-o

Condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată pe pagina oficială PNL Constanța. 

 

 

×
Subiecte în articol: dorina cicilia șerbănescu adamclisi
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close