Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea. Ce a declarat fostul ministru al Turismului înainte de intrarea în biserică

Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea. Ce a declarat fostul ministru al Turismului înainte de intrarea în biserică

Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea. Ce a declarat fostul ministru al Turismului înainte de intrarea în biserică
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
20 Sep 2019   •   15:32

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au parte vineri de mari emoții. Cuplul și-a botezat fiica, pe Eva Maria chiar la împlinerea vârstei de un an.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat că nașii nu sunt persoane cunoscute și că botezul va fi urmat de o petrece strânsă.

Întrebată dacă fostul președinte Traian Băsescu va participa la botezul micuței Eva Maria, Elena Udrea a declarat că este și acesta invitat.

„Mi-am imaginat de sute ori acest moment și mi l-am imaginat aici, acasă. Este cel mai important moment din viața mea”, a precizat fostul ministru al Turismului.

Botezul are loc la Mănăstirea Cașin.

Citește Și INTERVIU cu Elena Udrea, în ziua în care își botează fetița: „Iubirea de mamă vine din altă parte, e o iubire dată de Dumnezeu”

×
Subiecte în articol: Elena Udrea fiica botez
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close