Antena 3 CNN Actualitate Problemele cu care se confruntă elevii în timpul orelor online. Reacţia unui părinte revoltat: ''La tablă nu se vede, profesorul nu se aude!"

Problemele cu care se confruntă elevii în timpul orelor online. Reacţia unui părinte revoltat: ''La tablă nu se vede, profesorul nu se aude!"

De când a reînceput şcoala, problemele cu care se confruntă elevii în timpul orelor online ies la iveală în fiecare zi. Dacă la început profesorii erau cei care erau nemulţumiţi de problemele tehnice, acum elevii sunt cei care se confruntă cu tot felul de obstacole care le îngreunează activităţile şcolare.

Problemele cu care se confruntă elevii în timpul orelor online. Reacţia unui părinte revoltat: ''La tablă nu se vede, profesorul nu se aude!"
de Iulia Gorgorin    |    24 Sep 2020   •   22:45

Odată cu reînceperea şcolii în plină pandemie, nemulţumirile elevilor sunt tot mai frecvente. Totul este îngreunat din cauza problemelor tehnice care par să fie interminabile.

Mai exact, profesorul care este în clasă cu aproximativ 15 elevi trebuie să fie prezent şi online pentru ceilalţi care sunt acasă.

Părintele unui elev din cadrul unei instituţii de învăţământ din Sectorul 4 este revoltat de modul în care se desfăşoară orele în această perioadă.

''Orele au devenit un chin, atât pentru profesori, elevi, dar şi pentru noi, părinţii. Profesorul trebuie să fie foarte vocal, mai ales că trebuie să poarte masca în timpul orelor, iar sunetul lasă de dorit.

Calitatea lui este slabă şi din cauza vitezei de internet folosită de fiecare în parte. Mai mult, la tablă literele nu se văd pe cameră şi de multe ori ele apar inversate din cauza setărilor nepotrivite. Copilul meu este nevoit să recupereze orele pierdute în această încercare de predare'', spune revoltat părintele unui elev din clasa a VI-a.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close