Antena 3 CNN Actualitate Proiectul MApN care viza personalul civil din subordine a fost retras

Proiectul MApN care viza personalul civil din subordine a fost retras

MApN a retras proiectul de lege privind încadrarea activităţii personalului civil în condiţii de muncă deosebite şi speciale.

Proiectul MApN care viza personalul civil din subordine a fost retras
Sursa foto: Facebook/ MApN
de Silvia Preda    |    20 Mar 2023   •   21:57

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a anunțat luni după-amiaza că a retras din dezbatere proiectul care viza ca personalul civil din instituțiile subordonate să fie încadrat în condiții de muncă deosebite și speciale

"Ministerul Apărării Naționale a decis retragerea proiectului de modificare a Legii nr. 263/2010, ca urmare a observațiilor primite până la acest moment, în cadrul procedurii de transparență decizională începută în data de 17 martie", a transmis MApN luni după-amiaza.

Proiectul care fusese inițiat și elaborat de instituţiile de apărare, ordine publică şi securitate naţională, a avut ca scop crearea cadrului normativ care să permită încadrarea activității personalului civil din propriile instituții în condiții de muncă deosebite și speciale, similar prevederilor aplicabile personalului militar și polițiștilor.

Reprezentanții ministerului susțineau că adoptarea acestei inițiative legislative va contribui direct la creșterea performanței profesionale a personalului civil care desfășoară activități împreună și în aceleași condiții cu personalul militar și polițiștii.

Citiţi şi: Armata Română a încheiat patru contracte pentru modernizări de aeronave, suite de război electronic şi sisteme optice

×
Subiecte în articol: MApN proiect de lege personal civil
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close