Antena 3 CNN Actualitate Prostituatele românce care muncesc în bordelurile din Germania au rupt tăcerea. Detaliile cutremurătoare ieșite la iveală

Prostituatele românce care muncesc în bordelurile din Germania au rupt tăcerea. Detaliile cutremurătoare ieșite la iveală

Prostituatele românce care muncesc în bordelurile din Germania au rupt tăcerea. Detaliile cutremurătoare ieșite la iveală
Sursa foto: foto: Pixabay.com
15 Noi 2017   •   15:58

Prostituatele românce care lucrează în bordelurile din Germania trăiesc un adevărat infern. Sunt bătute, abuzate şi exploatate conform... legii.

Viața de zi cu zi a prostituatelor din Germania este în mare parte controlată de criminalitatea organizată. Este concluzia unui documentar șocant, cu titlul “Bordelul Germania “( “Bordell Deutschland”), transmis de ZDF, scrie Observator.tv.

În documentar apar multe românce, așa cum este Lea, care a lucrat ca o prostituată aproape peste tot în Germania. Sau Denisa, care a reușit să se elibereze și acum participă la programe de educație contra prostituției în zonele sărace ale României.

"Nu este un loc de muncă. Este doar violență, ceea ce trăiești … și am avut 400/500 de bărbați în patru săptămâni", spune una dintre femei.

"90 la sută au un proxenet", spune ea, și din experiența personală povestește: "Bărbații sunt foarte sensibile la minore. Sunt atât de mulți pedofili…"., adaugă alta.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close