Antena 3 CNN Actualitate Manifestație de amploare în fața Ambasadei Ucrainei la București. Zeci de copii cer oprirea războiului

Manifestație de amploare în fața Ambasadei Ucrainei la București. Zeci de copii cer oprirea războiului

Manifestație de amploare în fața Ambasadei Ucrainei la București. Copiii cer oprirea războiului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Feb 2023   •   17:44

Zeci de copii refugiați ucraineni și de asemenea români au ieșit astăzi în stradă în semn de susținere pentru poporul invadat de Rusia condusă de Vladimir Putin. 

Zecile de oameni care s-au strâns în fața ambasadei au cu ei pancarte în care cer oprirea războiului și steaguri cu drapelul Ucrainiei.

Astăzi se împlinește un an de la momentul în care Putin a dat ordinul ca Rusia să invadeze Ucraina.

Atât copiii, cât și adulții strigă în cor și protestează împotriva acțiunilor militare care au loc pe teritoriul Ucrainiei.

Citește și: Steagul ucrainean, pictat pe strada din faţa Ambasadei Rusiei la Londra | "Ucraina este un stat independent" 

Mai multe proteste au avut loc în lume și în fața Ambasadei Rusiei.

Steagul ucrainean, pictat pe strada din faţa Ambasadei Rusiei la Londra

Protestatarii Led By Donkeys au vărsat, ieri, roabe de vopsea în faţa ambasadei din Kensington. Grupul este renumit pentru cascadorii politice la scară largă.

Grupul de activişti Led By Donkeys a vopsit strada din faţa Ambasadei Ruse de la Londra în culorile Ucrainei.

Protestatarii au oprit traficul înainte de a împrăștia peste 300 de litri de vopsea pe drum folosind roabe și perii pentru a face steagul de 500 de metri pătrați.

Poliția Metropolitană din Londra a declarat că trei bărbați și o femeie au fost arestați sub suspiciunea de daune penale și obstrucție a traficului.

"Ucraina este un stat independent și un popor cu toate drepturile la autodeterminare", a afirmat grupul într-un comunicat.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close