Antena 3 CNN Actualitate Protestatari ridicați de jandarmi în timpul protestelor de duminică seara

Protestatari ridicați de jandarmi în timpul protestelor de duminică seara

Protestatari ridicați de jandarmi în timpul protestelor de duminică seara
12 Noi 2017   •   22:59

Mai multe persoane au fost conduse la secţie de jandarmi, duminică seara, după ce au aruncat cu hârtie igienică în sediul PSD, în timpul protestului împotriva OUG de modificare a Codului Fiscal, precum şi a proiectelor de modificare a legilor Justiţiei.

Potrivit unor surse din jandarmerie, cei doi protestatari au fost fost luaţi din faţa sediului PSD şi vor fi amendaţi pentru că ar fi încălcat Legea 61/1991, art. 2, pct. 4, care prevede că "aruncarea asupra unei persoane, construcţii sau mijloc de transport cu obiecte de orice fel, (...) se sancţionează contravenţional cu sume de la 100 la 500 de lei".

Protestul organizat duminică seară în Bucureşti, la care au participat peste o mie de persoane, s-a încheiat în jurul orei 22,00, după ce manifestanţii s-au deplasat din Piaţa Victoriei, la sediul PSD.

Peste o mie de persoane au plecat în marş, în jurul orei 19,00, de la Piaţa Victoriei către sediul PSD de pe şoseaua Kiseleff. Jandarmii au încercat să îi comaseze pe protestatari pe o singură bandă de circulaţie, însă aceştia au ocupat şoseaua Kiseleff, circulaţia rutieră fiind restricţionată între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei.

Ajunşi în faţa sediului PSD, manifestanţii au aruncat cu suluri de hârtie igienică în curtea imobilului şi au strigat lozinci printre care ''Nu vrem să fim o naţie de hoţi'', ''DNA să vină să vă ia'', ''Hoţii, hoţii'' ''DNA, toţi suntem de partea ta''.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close