Antena 3 CNN Actualitate Protestatarii violenți, ridicați înainte de mitingul din Galați. Au fost găsite mai multe pietre

Protestatarii violenți, ridicați înainte de mitingul din Galați. Au fost găsite mai multe pietre

Protestatarii violenți, ridicați înainte de mitingul din Galați. Au fost găsite mai multe pietre
11 Mai 2019   •   15:11

Mai mulți protestatari violenți au fost ridicați vineri seara, înainte de mitingul PSD de la Galați. Și Liviu Dragnea a spus, la mitingul de la Galați, că protestatarii anti-PSD au fost găsiți având asupra lor bolovani și bâte și că se pregăteau să facă scandal.

”Peste tot pe unde mergem noi în țară o gașcă de netrebnici ne urmăresc. Aseară, la Galați, i-au găsit cu bolovani și bâte. Iohannis și gașca lui vor să conducă România cu bâta, oameni buni! Îi lăsăm noi să conducă România? Nu avem noi puterea să câștigăm alegerile europarlamentare, prezidențiale și locale? Nu doar că putem, noi avem și datoria să câștigăm aceste alegeri. Nu putem să lăsăm România pe mâna acestor oameni, nu-i lăsăm!”, a spus Liviu Dragnea la miting. 

Mircea Cătălin Bădin, purtător de cuvânt Jandarmeria Galați- „În zona desfășurării mitingului au fost descoperite niște pietre care au fost îndepărtate de controlul tehnic. Nu putem preciza dacă au fost puse acolo în mod intenționat sau nu, dar e de datoria noastră să avem în atenție orice situație care ar putea afecta buna desfășurare a adunării publice. Astăzi nu am avut incidente deosebite. Nu s-a impus o intervenție a Jandarmeriei. Lucrurile au decurs normal”. 

Citiți și Dragnea, despre protestatarii anti-PSD: ”I-au găsit cu bolovani și bâte. Iohannis și gașca lui vor să conducă România cu bâta, oameni buni”

×
Subiecte în articol: Galați pietre Liviu Dragnea
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close