Antena 3 Actualitate Proteste la Institutul Cantacuzino. Oamenii cer să fie redeschisă singura "fabrică de vaccinuri" din ţară

Proteste la Institutul Cantacuzino. Oamenii cer să fie redeschisă singura "fabrică de vaccinuri" din ţară

de M.Z.    |    04 Apr 2015   •   19:12

Studenţii la Medicină au ieşit din nou în stradă pentru a salva Institutul Cantacuzino. Tinerii cer să fie redeschisă singura "fabrică de vaccinuri" din ţară şi îşi arată solidaritatea cu cercetătorii din institut care nu şi-au mai luat salariile luni de zile. 

 
Zeci de studenţi de la Medicină s-au adunat sâmbătă în faţa Institului Cantacuzino şi au protestat mai bine de o oră. Tinerii cer Guvernului să salveze Institutul Cantacuzino din situaţia în care se află în prezent, iar producţia românească de vaccinuri să fie reluată.
 
Viitorii medici şi-au arătat solidaritatea faţă de sutele de angajaţi ai institutului care au salarii restante încă de la sfârşitul anului trecut. 
 
În urma cu aproape o lună, angajaţii de la Cantacuzino au protestat, în curtea institutului, motivând că autorităţile nu fac niciun efort să rezolve situaţia angajaţilor.

Institutul Cantacuzino are datorii de aproximativ 5 milioane de euro, conturile blocate de ANAF, iar producţia de vaccinuri este sistată. 
 
 
 

×
Subiecte în articol: proteste

Vreme mai caldă decât normalul perioadei

 

 

Prognoza meteo pentru săptămâna în curs

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close