Antena 3 CNN Actualitate PSD, un nou atac dur la adresa Guvernului Orban: „Este mai rău decât pandemia”

PSD, un nou atac dur la adresa Guvernului Orban: „Este mai rău decât pandemia”

PSD a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban, despre care spune că este mai rău chiar și decât pandemia de coronavirus. Social-democrații îi reproșează Executivului liberal că românii plătesc o scumpire mascată de 300%.

PSD, un nou atac dur la adresa Guvernului Orban: „Este mai rău decât pandemia”
Sursa foto: Hepta
de M.P.    |    01 Iul 2020   •   11:46

„Liberalii se pricep doar să mintă și să-și bată joc de nivelul de trai al românilor. Prin factura la gaze, plătim o scumpire mascată de 300%!

Marea promisiune liberală a ieftinirii gazelor începând de azi, după liberalizarea prețurilor, este încă o uriașă păcăleală. Distribuitorii cumpără gazul cu 20 și ceva de lei și-l vând populației cu 68 megawattul. Populația acoperă astfel prin facturi costuri umflate cu 300%! PNL tace, dar PSD a impus în Parlament suprataxarea acestor profituri nesimțite pentru a finanța cu acești bani protejarea consumatorilor vulnerabili.

Un guvern care, după ce că ne fură, ne mai și scumpește viața, este mai rău decât pandemia”, anunță PSD.

Program copy-paste

Pe de altă parte și preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat recent Guvernul Orban că a preluat mai multe idei din programul de guvernare al social-democraţilor. „Ministrul Finanțelor a dezvăluit deja câteva mari idei de investiții din Planul de Relansare Economică, prezentat azi țării de Iohannis. La capitolul "preluări din programul de guvernare al PSD", liberalii au punctaj maxim, 5 din 5!”. 

Citiți și Ciolacu, atac la guvernul Orban: A copiat ideile PSD. Va putea oare Iohannis să le prezinte drept mărețe invenții liberale?

×
Subiecte în articol: Guvernul Orban PSD Ludovic Orban
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close