Antena 3 CNN Actualitate Punctul de întâlnire: Motivul incredibil pentru care Becali a refuzat afacerea pe care i-a propus-o Donald Trump

Punctul de întâlnire: Motivul incredibil pentru care Becali a refuzat afacerea pe care i-a propus-o Donald Trump

Punctul de întâlnire: Motivul incredibil pentru care Becali a refuzat afacerea pe care i-a propus-o Donald Trump
05 Apr 2017   •   20:29

Un interviu savuros în care Gigi Becali vorbeşte despre faimă, avere şi închisoare a apărut în presa de peste Ocean. Faţă în faţă cu reporterii New York Times, latifundiarul din Pipera spune că dorinţa de faimă l-a împins să preia clubul Steaua în 2003.

"Atunci când un om devine bogat, vrea să devină şi faimos. De aceea am preluat Steaua. Şi am devenit faimos" a declarat Gigi Becali pentru publicaţia americană.

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate la Antena 3, în ediția de miercuri a emisiunii ''Punctul de Întâlnire'', despre interviul pe care l-a acordat pentru New York Times.

Latifundiarul a dezvăluit care a fost motivul pentru care a refuzat afacerea fabuloasă pe care i-a propus-o Donald Trump în urmă cu mai mulți ani.

Donald Trump - un magnat al imobiliarelor - îşi dorea să ridice două clădiri de birouri pe un teren aflat în proprietatea lui Gigi Becali:

"Au venit oamenii lui aici, la Palat, şi mi-au spus că vrea să facă două turnuri înalte. M-a invitat la Atlantic City. Dacă mă duc, o să-mi întoarcă vizita. Ei vin cu banii, eu vin cu terenurile. Am zis că vreau să văd dacă ne dau voie să le facem atât de înalte (40-50 etaje). Ei vor ca turnurile să se numească Becali-Trump", dezvăluia Gigi Becali în urmă cu nouă ani.

Investiţia ar fi fost de aproximativ două miliarde de dolari.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close