Radu Tudor, anunț despre decesul fulgerător al unui mare român

de Gabriel Dano    |    17 Feb 2021   •   18:17
Radu Tudor, anunț despre decesul fulgerător al unui mare român

Radu Tudor a preluat, miercuri, pe blogul său, un anunț trist făcut de ministrul apărării, Nicolae Ciucă. Este vorba despre vestea decesului unui ofițer valoros al Armatei Române, colonelul Gheorghe Năstăsescu. Acesta a fost răpus de COVID-19.

"Ne-a părăsit prea devreme un camarad de valoare, un bun profesionist și mai ales un om cu un caracter puternic, un foarte bun ofițer de stat major. Colonelul Gheorghe Năstăsescu, cu 32 de ani petrecuți în serviciul Armatei României, a pierdut din păcate lupta cu virusul SARS-CoV-2 și a lăsat în urmă o familie îndurerată.

Transmit sincere condoleanțe familiei, colegilor și prietenilor acestui om deosebit. L-am cunoscut pe colonelul Gheorghe Năstăsescu, un ofițer extrem de curajos și dornic de a se lupta cu înălțimile, destinul său împletindu-se timp de 32 de ani cu zborul, executând peste 400 de salturi cu parașuta.

A parcurs cu profesionalism și devotament toate treptele carierei militare, desăvârșindu-și cariera în Statul Major al Apărării. Colonelul Gheorghe Năstăsescu s-a bucurat de prețuirea şi respectul celor care i-au fost lideri, colegi sau prieteni, fiind un exemplu de moralitate şi profesionalism. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!", este mesajul transmis de Nicolae Ciucă, potrivit radu-tudor.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close