Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, apel către locuitorii din nordul Dobrogei: "Sunaţi la 112, dacă auziţi zgomote suspecte sau dacă vedeţi vreun aparat zburător suspect în zonă"

Radu Tudor, apel către locuitorii din nordul Dobrogei: "Sunaţi la 112, dacă auziţi zgomote suspecte sau dacă vedeţi vreun aparat zburător suspect în zonă"

Radu Tudor, analist militar şi realizator Antena 3 CNN, a lansat un apel public către locuitorii din nordul Dobrogei să sune imediat la 112 în momentul în care sesizează sau aud zgomote de aparat zburător în zonă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Sep 2023   •   21:52

Radu Tudor, analist militar şi realizator Antena 3 CNN, a analizat cazul celei de-a treia dronă căzută pe teritoriul României şi a lansat un apel public prin care recomandă locuitorilor din nordul Dobrogei să sesizeze imediat dacă sesizează zgomote sau aparate zburătoare suspecte în zonă.

"Numai împreună putem să prevenim și să luăm cele mai bune măsuri în așa fel încât să nu apară alte incidente", a spus Radu Tudor. 

Între timp autoritățile române au declanșat o anchetă legată de bucățile de dronă care au căzut în ultimele zile pe teritoriul ţării noastre.

"Populația poate contribui la prevenirea acestor incidente"

"Fac un apel public către locuitorii din nordul Dobrogei, cei din zona Delta Dunării și mai sus spre nord Brăila, Galați, dacă auziți vreun zgomot suspect, dacă vi se pare că ceva este în neregulă, dacă auziți un zgomot de aparat zburător care nu v-a mai fost dat să-l auziți, sunați la 112!

E foarte important ca oamenii care văd și aud aceste aparate să sesizeze instituțiile care pot interveni. Nu avem suficiente forțe, nu avem suficienți militari să fie puși din kilometru în kilometru și să se uite pe cer, să audă. Dar populația poate contribui la prevenirea acestor incidente.

"Vă îndemn eu să sunați la 112 și să sesizați"

Și dacă oamenii de acolo, care evident trăiesc de trei luni de zile, de patru luni de zile sub această emoție a bombardamentelor, a sunetelor de dronă, văd și aud așa ceva.

Vă îndemn eu să sunați la 112 și să sesizați. În acest gen de provocare, cooperarea dintre oamenii obișnuiți și instituții și autorități este esențială. Numai împreună putem să prevenim și să luăm cele mai bune măsuri în așa fel încât să nu apară alte incidente", a spus Radu Tudor, analist militar şi realizator Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: radu tudor atac cu drone dobrogea
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close