Antena 3 CNN Actualitate Ramona Ioana Bruynseels, despre crimele care au îngrozit România: „Ar trebui să angajăm cel puțin alți 50.000 de agenți de poliție”

Ramona Ioana Bruynseels, despre crimele care au îngrozit România: „Ar trebui să angajăm cel puțin alți 50.000 de agenți de poliție”

Ramona Ioana Bruynseels, despre crimele care au îngrozit România: „Ar trebui să angajăm cel puțin alți 50.000 de agenți de poliție”
Sursa foto: Foto: Ramona Ioana Bruynseels/ Facebook
30 Sep 2019   •   23:09

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul la prezidențiale al Partidului Puterii Umaniste, a vorbit la ”Sinteza Zilei”, despre crimele recente care au îngrozit România, subliniind că dincolo de implicarea serviciilor secrete în ceea ce înseamnă siguranța cetățeanului de zi cu zi, este nevoie de măsuri curente pentru a diminua aceste cazuri.

„Ar trebui automat să angajam cel puțin alți 50.000 de agenți de poliție, de subofițeri care să fie răspândiți în întreaga țară. Sunt sate, comune unde polițiștii pleacă la ora 17, 00 în momentul în care își termină ziua de muncă. În cazul unui apel la 112 le ia aproximativ o oră să ajungă în respectiva comună”, a subliniat Ramona Ioana Bruynseels.

„Trebuie să venim în sprijinul populației cu un număr corespunzător de polițiști și să ne asigurăm că aceștia sunt pregătiți pentru a preveni și a interveni de urgență”, a mai spus Ramona Ioana Bruynseels.

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close