Antena 3 CNN Actualitate Rareș Bogdan, despre Klaus Iohannis: „E un om cât se poate de uman, de echilibrat și normal”

Rareș Bogdan, despre Klaus Iohannis: „E un om cât se poate de uman, de echilibrat și normal”

Rareș Bogdan, despre Klaus Iohannis: „E un om cât se poate de uman, de echilibrat și normal”
15 Noi 2019   •   23:10

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan a afirmat, vineri seară, la ”Exces de putere” că nimeni nu se îndoiește că Klaus Iohannis nu va câștiga alegerile prezidențiale, precizând că „cu cât mobilizarea e mai puternică, cu atât scorul va fi mai mare”.

„Îmi doresc ca acest scor să se ducă peste 2/3 din totalul voturilor exprimate, să ajungem undeva la 68%-72%. Sunt convins că cei din PSD  doresc ca scorul doamnei Dăncilă să se ducă peste 30%, fiind conștienți că nu au nicio șansă să sară de 35%. 

În ceea ce privește punctele slabe ale lui Klaus Iohannis, în accepțiunea lui Rareș Bogdan lui Klaus Iohannis nu i se cunoaște în totalitate latura umană.

„Mi-ar plăcea să fie cunoscut de mai multă lume în această campanie. E un om cât se poate de uman, de echilibrat și normal”, a precizat Rareș Bogdan la Antena 3.

În schimb, Rareș Bogdan consideră că Viorica Dăncilă, candidata PSD la prezidențiale a ajuns întâmplător în această poziție, iar punctul cel mai slabit este că nu-și controlează nici măcar partidul.

„Nu are niciun fel de relevanță și de forță în a reprezenta din punct de vedere internațional, iar pusă în opoziție cu Klaus Iohannis vedem diferența coloasală între cei doi”, a mai spus Rareș Bogdan.

Citește Și Ce a vrut Mircea Diaconu să spună prin ”Și mâine e o zi”, după rezultatele EXIT-POLL

×
Subiecte în articol: Exces de putere Klaus Iohannis
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close