Antena 3 CNN Actualitate Răspunsul halucinant dat, în direct, de un avocat la o întrebare legată de fuga de închisoare. Adrian Ursu a răbufnit: Doamne ferește!

Răspunsul halucinant dat, în direct, de un avocat la o întrebare legată de fuga de închisoare. Adrian Ursu a răbufnit: Doamne ferește!

Răspunsul halucinant dat, în direct, de un avocat la o întrebare legată de fuga de închisoare. Adrian Ursu a răbufnit: Doamne ferește!
Sursa foto: foto: captura Antena 3
11 Ian 2019   •   22:17

Avocatul Cristian Băcanu i-a lăsat fără replică, vineri seară, pe cei din studioul "Exces de putere", după ce a dat un răspuns cel puțin trăznit la o întrebare simplă care i-a fost adresată.

Citește și: Exces de putere. Juncker l-a lăsat gol pe Iohannis

"Speța" era legată de faptul că președintele Klaus Iohannis a amânat 22 de zile motivarea în cazul refuzului celor doi miniștri propuși la Transporturi și la Dezvoltare.

"Dacă un inculpat condamnat ar fi stat 22 de zile să nu se ducă la pușcărie după ce a primit sentința, ce se întâmpla, că sunteți avocat?", a fost întrebarea lui Adrian Ursu.

Răspunsul nu s-a lăsat așteptat, însă avocatul Cristian Băcanu l-a făcut pe Adrian Ursu să exclame cu stupoare: "Doamne ferește!"

Ce a răspuns avocatul, în materialul VIDEO:

 

×
Subiecte în articol: Exces de putere Klaus Iohannis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close