Răzvan Dumitrescu, dezvăluire după ce e avut COVID. Explicația medicului Alexandru Rafila

de Laura Dinu    |    14 Ian 2021   •   14:50
Răzvan Dumitrescu, dezvăluire după ce e avut COVID. Explicația medicului Alexandru Rafila

Răzvan Dumitrescu a făcut o dezvăluire joi, în cadrul emisiunii „Ce se întâmplă” de la DC News TV. Invitatul realizatorului a fost reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, Alexandru Rafila.

În timpul discuției cu privire la evoluția pandemiei în România și testele pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, la un moment dat, jurnalistul Răzvan Dumitrescu a făcut o dezvăluire.

„Vreau să fac o dezvăluire astăzi. Am trecut prin boala respectivă. Când m-am dus la medicul de familie, din jur de 3.100 de pacienți pe listă, 1.000 au trecut prin boală. Vă vine să credeți cât de mare era procentul?!”, a zis Răzvan Dumitrescu. „Da”, a răspuns imediat Alexandru Rafila la DC News

„Cu siguranță, sunt câteva milioane de români care s-au îmbolnăvit până în momentul de față. Gândiți-vă că mulți au avut infecții inaparente. Anul trecut, s-a făcut un studiu de seroprevalență, sper să se continue și anul acesta, să vedem câți dintre concetățenii noștri au anticorpi. Este important să știm acest lucru, pentru că ne arată care a fost evoluția infecției în populație și s-ar putea să ne arate și faptul că am testat foarte puțin în perioada anterioară”, a subliniat Alexandru Rafila.

Parteneri
x close