Antena 3 CNN Actualitate Controverse uriașe privind filmulețul în care ar apărea Luiza Melencu! De ce a fost ascuns aproape o lună!

Controverse uriașe privind filmulețul în care ar apărea Luiza Melencu! De ce a fost ascuns aproape o lună!

Controverse uriașe privind filmulețul în care ar apărea Luiza Melencu! De ce a fost ascuns aproape o lună!
Sursa foto: Foto: Facebook/Luiza Mihaela
09 Noi 2019   •   13:26

DIICOT a reacționat în cazul imaginilor filmate în Italia în care ar apărea Luiza Melencu, fata din Caracal dispărută în urmă cu 7 luni.

"Pe niciun canal de cooperare internațională, autorități judiciare sau cooperare polițienească nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu în privința unui filmuleț realizat în Italia și în care apare Luiza Melencu", a precizat Mihaela Porime, reprezentantul DIICOT.

Citește și: Imagini-șoc! Filmul în care ar apărea Luiza Melencu în Italia

Antena 3 a difuzat, sâmbătă, imaginile despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că le-a primit de la o echipă de investigatori din Italia și în care ar apărea Luiza Melencu.

Clipul video ar fi fost realizat în Italia, în urmă cu aproape o lună, pe 12 octombrie. Investigatorii particulari care au filmat imaginile au fost plătiți de aici, din România, dar nu de către Alexandru Cumpănașu, ci de către Viorel Cataramă. Clipul ar fi fost pus la dispoziția unei televiziuni încă din octombrie, însă după investigații suplimentare s-a ajuns la concluzia că fata nu este Luiza și că ar fi mai bine să nu fie difuzat. 

Aproape o lună mai târziu, Alexandru Cumpănașu, în ultimele ore de campanie electorală, a declarat în exclusivitate la Antena 3 că a găsit-o pe Luiza Melencu și că a primit filmulețul de la o persoană care a decis să nu îl mai folosească. 

În urma dezvăluirilor, mama și bunicul Luizei au luat sâmbătă decizia de a pleca în Italia ca să afle adevărul.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, noi detalii explozive. Cum au ajuns investigatorii la fata care ar fi Luiza

Monica Melencu a spus sâmbătă dimineață că nu a fost contactată încă de autoritățile din România în legătură cu informațiile prezentate de Alexandru Cumpănașu.

"Nu ne-au contactat. Domnul avocat susține că fetele sunt moarte - nu știu dacă are vreo dovadă că fetele sunt moarte. Eu cred că Luiza nu este moartă. Și nici Alexandra.

Asta am susținut-o mereu. Aici este o rețea care e acoperită politic, iar domnul avocat trebuie să ne înțeleagă durerea, a spus Monica Melencu, la News Magazine.

Mama Luizei spune că va da și procurorilor DIICOT clipul video în care Alexandru Cumpănașu susține că ar apărea fiica sa.

"O să facem și treaba asta, vă dați seama. Ca să putem să primim un răspuns o să facem și asta", a spus Monica Melencu, la News Magazine.

×
Subiecte în articol: Luiza Melencu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close