Antena 3 CNN Actualitate Reacţia extrem de dură a preşedintelui Klaus Iohannis: "Este nevoie de toleranţă ZERO faţă de ei"

Reacţia extrem de dură a preşedintelui Klaus Iohannis: "Este nevoie de toleranţă ZERO faţă de ei"

Reacţia extrem de dură a preşedintelui Klaus Iohannis: "Este nevoie de toleranţă ZERO faţă de ei"
de O.P.    |    16 Feb 2015   •   11:40

Preşedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe Facebook, un mesaj ca reacţie la  înregistrarea video a Grupării Statul Islamic, în care este prezentată decapitarea, în Libia, a 21 de bărbaţi egipteni creştini, şeful statul arătând că e nevoie de o soluţie politică a conflictului din Libia.

Klaus Iohannis a scris pe Facebook că "gruparea Statul Islamic a făcut publică ieri ( duminică, nr) o înregistrare video cu decapitarea, în Libia, a 21 de bărbaţi egipteni creştini.

Uciderea unor oameni nevinovaţi şi persecuţiile la care sunt supuşi creştinii de către terorişti afiliaţi grupării SI sunt acte de o cruzime şi barbarie incalificabile, care au nevoie de un răspuns ferm din partea comunităţii internaţionale", apreciază Iohannis.

Potrivit preşedintelui, "aceste atrocităţi arată că este neapărată nevoie de o soluţie politică a conflictului din Libia şi de toleranţă zero faţă de grupările teroriste".

×
Subiecte în articol: terorism statul islamic Klaus Iohannis
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close