Antena 3 CNN Actualitate Religie Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Antonie cel Mare

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Antonie cel Mare

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Antonie cel Mare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    17 Ian 2018   •   11:04

Sfântul Antonie cel Mare. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit Sfântul Antonie, considerat sfântul care îi scapă pe credincioși de farmece și blesteme.

RUGĂCIUNE CĂTRE SFÂNTUL ANTONIE CEL MARE:

„Bunule Părinte Antonie, cel ce durerile şi păcatele noastre le cunoşti, nu trece cu vederea glasurile de rugăciune ale celor ce aleargă la mijlocirea Ta şi nu te uita la nevrednicia celor ce Te roagă, ci la slava şi mila lui Dumnezeu, pe care Tu L-ai mărturisit şi spre care se îndreaptă rugăciunea ce Ţi-o aducem.

O, slăvite făcător de minuni, părintele săracilor, ocrotitorul văduvelor, sprijinitorul orfanilor, vino cu obişnuita Ta îndurare în ajutorul nostru prin rugăciunile Tale către Dumnezeu, ca să fim mângâiaţi în nevoi, ca să fim apăraţi de primejdii, de ispite şi de păcate.

Tu, cel ce ai făcut din pustiul Egiptului loc de preaslăvire a Marelui Dumnezeu şi a Mântuitorului, fă şi din pustiul sufletului nostru, ars de necredinţă şi ros de patimi, loc plăcut Ţie, în care să se sălăşluiască virtutea, prin Tine să se mărească numele Tău cel sfânt, al Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin.”

×
Subiecte în articol: rugaciune
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close