x close

Dezvăluire-surpriză a unui preot: Ce regretă cel mai des românii pe patul de moarte

12 Dec 2018   •   20:48
Dezvăluire-surpriză a unui preot: Ce regretă cel mai des românii pe patul de moarte

Părintele Mihai Andrei Aldea a spovedit mii de oameni care reprezintă sute de mii de ani de viaţă. În ultimele zile pe care le mai au de trăit, văzând moartea înaintea ochilor, cei mai mulţi îşi dau seama că şi-au irosit viaţa şi ajung să sfârşească în lacrimi.

Preotul Mihai Aldea a vorbit, pentru adevarul.ro, despre cele mai mari regrete pe care le au românii pe patul de moarte:

„Văzând moartea înaintea ochilor şi-au dat seama că au fost răi, că şi-au irosit viaţa făcând lucruri cu adevărat rele. Asta mi-a arătat că sămânţa care este bună poate să încolţească şi în ultima clipă”.

Care sunt cele mai mari regrete pe care le au oamenii pe patul de moarte? Cel mai des întâlnit regret este: „Nu am făcut copii“ sau „Am făcut prea puţini copii“. În afară de regretul că nu au făcut mai mulţi copii, regretă că nu au făcut binele pe care puteau să-l facă. Cele mai mari mustrări de conştiinţă pe patul morţii, atunci câmd omul reuşeşte să fie sincer, se pot reduce la acest lucru: „Puteam să fac mult mai mult bine decât am făcut“.

Citeşte mai multe despre:

preot regret
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati