Antena 3 Actualitate Religie „Este păcat să faci un copil în post?” Răspunsul șocant oferit de un preot: „Pui în pericol viața copilului!”

„Este păcat să faci un copil în post?” Răspunsul șocant oferit de un preot: „Pui în pericol viața copilului!”

de S.T.    |    05 Iul 2018   •   12:37
„Este păcat să faci un copil în post?” Răspunsul șocant oferit de un preot: „Pui în pericol viața copilului!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Postul nu înseamnă doar să respecţi reguli alimentare şi să te reţii de la plăcerile trupeşti, ci mai ales să nu păcătuieşti cu gândul.

„Conceperea unui copil în perioada postului înseamnă că nu ai conştiinţă creştină. Neavând conştiinţa creştină, spun sfinţii părinţi ai Bisericii, pui în pericol atât viaţa ta, cât şi a copilului. Nu doar în sens fizic, ci mai grav, îi pui în pericol viaţa sufletească, identitatea, educaţia lui, iar toată viaţa sa va fi bulversată”, spune preotul Tănăsescu.

„Când faci un copil în post este păcat pentru că este dovada eşecului acestei conştiinţe creştine pe care nu o ai, pentru că un creştin care nu are aceasta conştiinţa nu face altceva decât să transforme toate faptele lui în păcate”, explică preotul sensul în care trebuie înţeles păcatul.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close