Antena 3 CNN Actualitate Religie Este păcat sau nu să îți crești copilul cu bonă? Ce spune părintele Calistrat despre acest obicei

Este păcat sau nu să îți crești copilul cu bonă? Ce spune părintele Calistrat despre acest obicei

Este păcat sau nu să îți crești copilul cu bonă? Ce spune părintele Calistrat despre acest obicei
Sursa foto: Foto: captura video
de M.Z.    |    17 Ian 2018   •   21:32

În ziua de astăzi, femeile au de ales între carieră, bani și cresterea copilului. Din păcate, după ce nasc, multe dintre ele sunt nevoite să se întoarcă destul de repede la serviciu, împinse de presiunea materială. Își lasă astfel copiii pe mâna bonelor și stau cu cei mici doar seara târziu, dupa ce se întorc de la birou.

Este acest lucru normal? Este un păcat sau nu? Părintele Calistrat critică femeile care apelează la soluții de acest gen. ”Ce fac mamele? Nasc copii, dar nu îi iubesc ele și nu-i cresc ele, pune o bonă. Ce să simtă bona pentru copilul ăla, că doar nu-i carnea ei, nu-i gânguritul ei, nu-i sentimentul ei. Tu o plătești și ea îl îngrijește conform standardelor, îl spală, îl îmbracă și îi face tot ce trebuie (...) dar tu spui "Nu-mi periclitez cariera!” Nu îți periclitezi cariera, dar îți distrugi izvorul sentimentelor”, spune părintele Calistrat, potrivit kanald.ro.

”Atunci te respecți, când trage lapte din pieptul tău, nu din biberon! Mirosul de mamă este ca mirosul de Dumnezeu, cum se sădește credința în suflet prin iubirea sinceră de Dumnezeu, tot așa se sădește și dragostea sfânta de mamă în inima pruncului. Laptele mamei este nu numai hrană pentru anticorpi și hrană, este viață și sentiment care se transmit din mamă în sufletul și trupul pruncului. De aceea, este bună și cariera personală, dar și mai importantă este legătura sufletească și maternă dintre mamă și fiu...legea divină”, a adăugat părintele Calistrat.
 

×
Subiecte în articol: Părintele Calistrat bona copii păcat
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close