Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Idei de mesaje pentru Sfântul Gheorghe

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Idei de mesaje pentru Sfântul Gheorghe

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Idei de mesaje pentru Sfântul Gheorghe
23 Apr 2018   •   10:04

MESAJE SF GHEORGHE. Creştinii îl sărbătoresc pe 23 aprilie pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. La mulți ani și fie ca SF GHEORGHE să te călăuzească mereu!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, copii sanatosi si multa bucurie! La multi ani!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros "La mulți ani", multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire! La Multi Ani!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Dragă Gheroghe, de ziua numelui tău îți dorim un sincer "LA MULȚI ANI" să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfântul Gheorghe!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE: CELE MAI FRUMOASE ȘI INSPIRATE MESAJE ȘI URĂRI DE SF. GHEORGHE.

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/mesaje-de-sfantul-gheorghe-cele-mai-frumoase-mesaje-sms-de-sfantul-gheorghe_416019.html#ixzz5DTcjhfo7

×
Parteneri
Vârsta de pensionare se schimbă! Care sunt cele 3 scenarii
x close