Antena 3 CNN Actualitate Religie Pachete de parastas - solutia completa oferita de firmele de servicii funerare

Pachete de parastas - solutia completa oferita de firmele de servicii funerare

Pentru ca sufletul persoanei decedate sa aiba parte de odihna vesnica este necesar ca familia persoanei decedate sa posteasca, sa se roage pentru sufletul persoanei decedate si pentru odihna acestuia si sa o pomeneasca ori de cate ori poate.

Pachete de parastas - solutia completa oferita de firmele de servicii funerare
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iul 2020   •   13:20

Pomenirea se realizeaza cu ajutorul slujbelor de pomenire realizate de catre preoti dar si prin realizarea pomenilor. Traditiile si obiceiurile crestinesti mentioneaza faptul ca exista anumite perioade de timp la care trebuie realizata pomenirea persoanei decedate.

Aceasta pomenire trebuie realizata imediat dupa inhumare, la 3 zile dupa inmormantare, la 9 zile dupa inmormantare, la 40 de zile dupa inhumare, la 3, 6 si 9 luni si la un an de zile de la inhumare.

Dupa trecerea primului an de la inmormantare, pomenirea persoanei deceedate trebuie realizata in fiecare an pana in momentul in care se implinesc 7 ani de la inmormantarea persoanei decedate.

Pentru a efectua pomenirea cum se cuvine se recomanda alegerea tipurilor de pachete de parastas potrivite. La recomandarea celor de la Anima Funerare pomenirea realizata la 7 ani de la inmormantarea unei persoane decedate trebuie sa fie speciala pentru ca are o semnificatie aparte.

Parastasul este un eveniment foarte important pentru odihna vesnica a sufletului persoanei decedate

Parastasul sau pomenirea persoanei decedate este un eveniment care are o insemnatate foarte importanta pentru odihna vesnica a sufletului persoanei decedate. Avand in vedere importanta acestui eveniment este necesar ca parastasul sa fie realizat cu foarte mare atentie.

Acesta trebuie sa fie planificat din timp pentru a se putea face toate pregatirile necesare pentru desfasurarea acestui eveniment. Primele 2 parastase trebuie realizate la 3 si la 9 zile de la inhumarea persoanei decedate.

Perioada de timp foarte scurta care trece de la inhumarea persoanei decedate si pana la primele 2 parastase care trebuie realizate face ca familia indoliata sa nu isi revina din socul cauzat de decesul persoanei dragi.

Prin urmare, este necesar ca de realizarea parastasului sa se ocupe o firma care ofera servicii funerare pentru efectuarea inmormantarii respectand traditia. Este cea mai buna optiune avand in vedere ca familia indoliata inca se afla in proces de jelire a persoanei decedate.

Anima Servicii Funerare Complete este firma de pompe funebre care nu doar ca preia toate sarcinile necesare realizarii funeraliilor persoanei decedate ci se ocupa si de tot ceea ce presupune pomenirea persoanei decedate. Apeland la aceasta firma de servicii funerare care in momentul de fata este cea mai profesionista si respectata firma care ofera servicii funerare in Bucuresti si Ilfov, vei avea parte printre altele de:

  • Un personal foarte experimentat si capabil.
  • Servicii funerare complete realizate la cel mai bun raport pret – calitate.
  • Respect din partea personalului.
  • Promptitudine.

Cele mai bune pachete parastas sunt oferite doar de catre cei specializati

Pentru a raspunde prompt si eficient unui numar cat mai mare de clienti. Anima Funerare Complete ofera urmatoarele tipuri de pachete pentru parastas:

  • Pachet parastas „de Dulce”, la pretul de 59 lei.
  • Pachet parastas „de Post”, la pretul de 59 lei.
  • Un pachet complet pentru pomenirea realizata in momentul in care se implinesc 40 de zile de la inhumarea persoanei decedate. Acesta este oferit la pretul de 880 lei.

Concluzii

Pachetele de parastas este cea mai buna optiune pentru realizarea parastaselor necesare dupa inhumarea persoanei decedate. Aceste pachete sunt oferite prompt, intr-un mod cat mai profesionist si la un raport pret – calitate imbatabil de catre Anima Funerare.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close