Antena 3 CNN Actualitate Religie Preot român, mesaj puternic pentru creștini: Intri în mormânt între 3 scânduri și un așternut! Dincolo vei găsi exact ceea ce ți-ai construit singur!

Preot român, mesaj puternic pentru creștini: Intri în mormânt între 3 scânduri și un așternut! Dincolo vei găsi exact ceea ce ți-ai construit singur!

Ioan Danci a transmis un mesaj puternic pentru creștini. Preotul susține că ce dai pentru suflet rămâne și se găsește în cele veșnice. Danci încurajează oamenii să fie mai buni.

Preot român, mesaj puternic pentru creștini: Intri în mormânt între 3 scânduri și un așternut! Dincolo vei găsi exact ceea ce ți-ai construit singur!
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3    |    28 Iun 2020   •   20:50

'Ctitor de Biserică, ajutorul unei Biserici nu este doar acela când ai bani și poți să faci asta! Ctitor ești și atunci când aduci pe altcineva la Biserică, îl faci să înțeleagă sensul adevărat și vieții și el la rândul lui investește în veșnicie!

Ce dai pentru suflet, rămâne și găsești în veșnicie, ce construiești pentru lume, în lume rămâne, le mănâncă molima și rugina, le ia apele, se surpă sau la un moment dat ajungi să nu ai nimic pentru că te-a scos copii în stradă, sau rudele, ori judecata nedreaptă!

Astăzi ești, mâine nu mai ești pe acest pământ! Intri în mormânt între 3 scânduri și un așternut! Dincolo vei găsi, exact ceea ce ți-ai construit singur! Cărui sfânt i-ai oferit ceva, acela va veni sa mijloceasca la Dumnezeu pentru tine!

Pe ce sărac l-ai ajutat, acel lucru îți va fi mângâierea ta acolo! Eu m-am hotărât de mult să investesc în veșnicie! M-am oferit voluntar în asociația veșniciei!

Prefer să pierd plăcerile și bucuriile acestei lumi, pentru o clipă de bucurie în Împărăția lui Dumnezeu! Aceste bucurii și plăceri din lumea aceasta sunt mici și durereroase! Haideți cu toții să tânjim a deveni îngeri! Duminică binecuvântată tuturor!' a scris preotul Ioan Danci pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: preot crestini Ioan Danci

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close