Antena 3 CNN Actualitate Religie Previziunile cumplite făcute de Părintele Argatu: „Vor fi lacrimi în toate casele şi griji pentru serviciu”

Previziunile cumplite făcute de Părintele Argatu: „Vor fi lacrimi în toate casele şi griji pentru serviciu”

Previziunile cumplite făcute de Părintele Argatu: „Vor fi lacrimi în toate casele şi griji pentru serviciu”
Sursa foto: Foto:parinteleilarionargatu.ro
18 Iul 2017   •   23:48

A fost unul dintre preoții iubiți de credincioși, iar sfaturile sale au fost mereu ascultate de-a lungul timpului. Cu toate acestea, părintele Ilarion Argatu nu vedea cu ochi buni viitorul. 

Ce se va întâmpla la vremea de apoi, după spusele părintelui Argatu?

1. „Viaţa de familie va fi la pământ.” Soţii se vor înşeala, nu se vor mai respecta, copii nu mai ascultă şi nu-şi mai respectă părinţii. Toate acestea se întâmplă şi azi.

2. „La vremea de apoi ne vom ţine cu mâna de burtă şi ne vom uita la cer.” Au sosit timpurile acelea. Câţi n-au ce mânca sau cu ce să-şi crească copii.

3. „La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de ruşine.” Vedeţi dumneavoastră singuri, la tot pasul, tinerii făcând tot felul de gesturi, cuvinte ruşinoase, fetele pe jumătate goale, nu se respectă între ei, se jignesc, nu mai e dragostea aceea frumoasă dintre bărbat şi femeie cu respect, milă şi simţul sacrificiului unul pentru altul. Din cauza aceasta căsniciile, ori nu se mai fac, ori se strică foarte repede. Divorţurile care pe vremea mea nu prea auzeai de ele, azi sunt la modă, toată lumea divorţează, scrie secretulcunoasterii.ro.

4. „La vremea de apoi, vor fi lacrimi în toate casele şi griji pentru servici.” Vedeţi câte nenorociri sunt în toate familiile: sărăcie, boli, copii fără servici, fac şcoli şi nu au unde să lucreze, şi griji în servici cu frica cu care stă omul zilnic „m-o da afară sau nu m-o da”.

×
Subiecte în articol: previziuni lacrimi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close