Antena 3 CNN Actualitate Religie Profeția de la Muntele Athos, veche de mai bine de 600 de ani, care s-a adeverit recent

Profeția de la Muntele Athos, veche de mai bine de 600 de ani, care s-a adeverit recent

Profeția de la Muntele Athos, veche de mai bine de 600 de ani, care s-a adeverit recent
Sursa foto: foto: Pixabay.com
29 Dec 2017   •   08:50

În jurul anilor 1900, spune Sfântul Nil, înfăţişarea oamenilor se va schimba şi nu vei fi în stare să deosebeşti o femeie de un bărbat, din cauza modului ruşinos de a se îmbrăca şi din cauza părului.

Oamenii vor fi înşelaţi de Antihrist şi ei vor fi mai răi decât animalele sălbatice. Părinţii şi bătrânii nu vor mai fi respectaţi, iar dragostea va dispare, scrie ganduridinierusalim.com.

Conducătorii creştinilor, arhiereii şi preoţii, vor fi oameni încrezuţi (numai cu câteva excepţii), cu totul necunoscători a ceea ce este bine şi ce este rău, şi astfel toată Tradiţia Bisericii şi a creştinilor se va schimba.

Printre oameni nu va mai fi evlavie, ci va domina imoralitatea. Minciunile şi dragostea de bani va creşte pentru cei mai mulţi, precum şi supărarea la cei ce adună bogăţie. Prostituţia, adulterul, păcatele homosexuale, hoţiile şi crimele vor ajunge la cel mai înalt nivel. Omul va fi lipsit de harul lui Dumnezeu primit la Botez şi-şi va pierde mustrarea de conştiinţă.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close