Antena 3 Actualitate Religie Propunerea făcută de un preot ortodox homesexualilor din România

Propunerea făcută de un preot ortodox homesexualilor din România

19 Mai 2017   •   16:19
 Propunerea făcută de un preot ortodox homesexualilor din România

Un preot ortodox are o propunere neobișnuită pentru homosexualii din România. Le sugerează acestora o metodă de tip adibas pentru a rezolva scandalul familiei tradiționale. 

"De ce vor homosexualii o " familie " ?! Nu inteleg de ce vor sa pirateze o idee care s-a nascut in Biblie: "Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie. Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: "Creşteţi şi vă înmulţiţi...".( Geneza, 27-28). Nu numai ca a facut Dumnezeu barbat si femeie dar le-a dat si porunca sa faca copii, sa traiasca impreuna. Sugestie: stiti ca unii piratau casetofoane , pe vremuri, sub nume asemanatoare...Sannyo, Sanny...etc.. De ce sa strici un concept atat de complex si vechi, "familia" ?!?! Domnilor, Doamnelor, de felurite orientari sexuale...ce spuneti sa definiti altfel dorinta Dumneavoastra....sa-i spuneti " fomelie", " fumelie", " fimelie"....etc...folositi imaginatia! Nu are rost sa descompunem ceva ce functioneaza de mii de ani. Chiar Dvs sunteti rodul unei familii!!! Deci ce spuneti de un joc de cuvinte creativ si propuneti legiuitorului conceptul ?! Ma simt nevoit sa mai adaug: nu dispretuiesc pe homosexuali. Multi sunt oameni faini.....cu nimic mai prejos decat confratii hetero.......", a scris părintele Visarion Alexa, pe o rețea de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close