Antena 3 CNN Actualitate Religie Au îndurat frigul şi ploaia ca să se roage la moaştele Sfintei Parascheva. La ce minuni speră românii

Au îndurat frigul şi ploaia ca să se roage la moaştele Sfintei Parascheva. La ce minuni speră românii

Au îndurat frigul şi ploaia ca să se roage la moaştele Sfintei Parascheva. La ce minuni speră românii
13 Oct 2015   •   08:54
Zeci de mii de pelerini din toate colţurile ţării au venit la Iaşi ca să se închine la moaştele Sfintei Parascheva, ale Mariei Magdalena şi ale Sfântului Ioan Gură de Aur. Vremea rea nu i-a descurajat, ba chiar au stat şi zece ore în frig şi în ploaie ca să ajungă la racla cu sfintele moaşte.
 
Credinţa i-a încălzit pe oamenii care au ajuns la Iaşi, la moaştele Sfintei Parascheva. Pelerinii au stat la coadă chiar şi şase ore până când au ajuns la racla cu sfintele moaşte. Oamenii s-au rugat pentru linişte sufletească, pentru sănătate şi pentru o viaţă mai bună.
 
Pentru că numărul de credincioşi care se îndreaptă zilele acestea spre Iaşi a fost foarte mare, CFR Călători a suplimentat numărul de trenuri. Iar unii localnici le-au adus pelerinilor ceai cald ca să îndure mai uşor frigul.
 
Anul acesta, pe lângă moaştele Sfintei Parascheva, la Iaşi au fost aduse moaştele Sfintei Maria Magdalena, de la Muntele Athos, şi moaştele Sfântului Ioan Gură de Aur, de la Bucureşti.

Aproape 100.000 de pelerini s-au închinat deja la sfintele moaşte şi sunt aşteptaţi, zilele acestea, încă pe atât.

 
 

×
Subiecte în articol: Sfânta Parascheva moaste pelerinaj
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close