Antena 3 CNN Actualitate Religie Cea mai puternică rugăciune pentru reuşita la examen către Iisus Hristos. Cum să te rogi pentru a primi ajutor divin în timpul examenului

Cea mai puternică rugăciune pentru reuşita la examen către Iisus Hristos. Cum să te rogi pentru a primi ajutor divin în timpul examenului

Rostirea acestei rugăciuni înaintea examenului ajută în momentele de panică, atunci când candidatul simte că nu este îndeajuns de pregătit din cauza emoțiilor. Cei care o spun în timpul examenului primesc ajutor divin, iar mintea lor se limpezeşte chiar în timpul probei.

Cea mai puternică rugăciune pentru reuşita la examen către Iisus Hristos. Cum să te rogi pentru a primi ajutor divin în timpul examenului
Sursa foto: Pexels.com
de Georgiana Adam    |    13 Iun 2022   •   08:00

Examenele sunt momente extrem de importante pentru toţi elevii. Cei care susţin examenele de Bacalaureat sau Evaluare Naţională şi sunt copleşiţi de moment, pot spune în gând cea mai puternică rugăciune pentru reuşita la examen către Iisus Hristos.

Cu ajutorul acestei rugăciuni, aceştia vor reuşi să se concentreze şi să rezolve subiectele cu o minte limpede.

Totodată, este foarte important cum te rogi pentru a primi ajutor divin în timpul examenului. Rugăciunea se spune cu inima, deoarece Dumnezeu cunoaște dinainte nevoile fiecăruia.

Totuși, există câteva rugăciuni puternice care pot fi spuse de elevi și studenți, dar și de părinți înaintea unei sesiuni de examene.

Cea mai puternică rugăciune pentru reuşita la examen către Iisus Hristos

“Luminează-mă Bunule Iisuse, cu lumina Ta înlăuntru, și gonește din locașul inimii mele tot întunericul. Înfrânează gândurile mele ce se rătăcesc, și sparge toată silnicia ispitelor, ce năvălesc asupra mea" Amin!

×
Subiecte în articol: rugaciune examen
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close