Antena 3 CNN Actualitate Religie Rugăciunea care te scapă de toate necazurile

Rugăciunea care te scapă de toate necazurile

 Rugăciunea care te scapă de toate necazurile
Sursa foto: foto: Pixabay.com
17 Apr 2018   •   20:49

Nu puțini sunt cei care cred cu tărie că Dumnezeu te vindecă mai mult decât orice medicament.

Credința e prima virtute cu care pornim la drum, ne învață duhovnicii, care ne mai spun că rugăciunea curată și credința în Dumnezeu sunt „secretele” care îl ajută pe om să treacă mai ușor peste cele mai grele încercări ale vieții.

Una dintre rugăciunile care au un puternic efect în a-ți găsi mai ușor calea spre fericire este cea împotriva necazurilor. E scurtă și va fi de un real ajutor ori de câte ori vei simți că problemele te copleșesc.

"Doamne Dumnezeul meu, în Numele Fiului Tău Hristos, eu mă rog cerând ajutorul TĂU.

Depărtează, te rog, tot răul din jurul meu, Doamne, eu am multe necazuri, dacă în spatele necazurilor mele există un duh necurat. Îți cer scoate-l. Trimite foc din cer acum și arde, Doamne, toate farmecele, toate bolile, tristețile, insomniile, singuratatea mea. Dacă există un blestem în viața mea, îți cer să-l desfaci, Doamne.

Atinge-mă acum cu puterea Ta și sfințește trupul meu ca începând de acum, niciun duh rău, farmece, boli, blesteme și alte necazuri, lucruri rele să nu aibă voie în viața mea. Doamne, Tu ai zis că în Numele Fiului Tău tot ceea ce voi cere voi primi, atunci răspunde acestei rugăciuni și ajută-mă să înving toate problemele mele. Îți mulțumesc în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, pentru că știu că mă asculți. AMIN!"

×
Subiecte în articol: rugaciune
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close