Antena 3 Actualitate Remus Cernea, la Dincolo de ştiri: Prin decizia CCR privind orele de religie, fiecare are posibilitatea să îşi apere mai bine acest drept

Remus Cernea, la Dincolo de ştiri: Prin decizia CCR privind orele de religie, fiecare are posibilitatea să îşi apere mai bine acest drept

07 Mar 2015   •   19:30

Prin decizia Curţii Constituţionale privind înscrierea elevilor la orele de religie în şcoli, fiecare are posibilitatea să îşi apere mai bine acest drept, a declarat deputatul independent Remus Cernea, prezent în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Dincolo de ştiri", cu Cristina Ţopescu.

"Decizia CCR este un pas foarte bun înainte pentru că înlătură, pe de o parte, riscurile unor abuzuri. Acum, fiecare are posibilitatea să îşi apere mai bine acest drept. (...) Eu respect orice decizie luată pe baza unei corecte informări", a mai spus deputatul Remus Cernea.

Deputatul PSD Liviu Harbuz a subliniat, la "Dincolo de ştiri", problema derapajelor din manualele româneşti de religie, arătând că trebuie purtate discuţii privind calitatea actului didactic, dar şi calitatea profesorilor care transmit aceste mesaje foarte importante.

Excese şi derapaje existente în manualele de religie

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close