Antena 3 CNN Actualitate Românul din spatele lui Beyonce. El este Cosmin, unul dintre designerii care au îmbrăcat-o pe divă în turneul ei mondial

Românul din spatele lui Beyonce. El este Cosmin, unul dintre designerii care au îmbrăcat-o pe divă în turneul ei mondial

Cosmin Diaconu este românul care a creat unele dintre ținutele purtate de Beyonce, în turneul său mondial.

Românul din spatele lui Beyonce. El este Cosmin, unul dintre designerii care au îmbrăcat-o pe divă în turneul ei mondial
Sursa foto: life.ro
de Ioana Mircea    |    10 Aug 2023   •   17:58

Beyonce a purtat în turneul său mondial "Renaissance World Tour" mai multe piese vestimentare create de Cosmin Diaconu, în vârstă de 24 de ani.

Cosmin a plecat din Bacău, dintr-o familie săracă și a reușit să intre în lumea mare a modei internaționale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tânărul trăiește și lucrează în prezent la Londra. El, fratele său geamăn și un frate mai mare au fost lăsați în grija bunicilor, în satul Valea Seacă, din județul Bacău. Părinții lor au plecat la muncă, în Italia, iar după doi ani și-au luat și copiii cu ei.

Citește și: Metoda inovativă de a pune în valoare o operă de artă

După opt ani petrecuți acolo, au fost nevoiți să revină în România, pentru că mama lor s-a îmbolnăvit. "Mi-a căzut lumea în cap. Nu am avut posibilitatea de a alege, a trebuit să venim în țară și nu o să uit niciodată cum mi se părea că acela e sfârșitul lumii pentru mine. Fusesem în vacanță între timp în țară, știam ce e și puteam să fac comparație cu Italia“, a declarat tânărul.

Cosmin a plecat în Anglia și s-a înscris la facultatea de Design Vestimentar. După facultate, colecția lui a ajuns la Săptămâna Modei de la Londra. În prezent, tânărul român face un stagiu de pregătire la o companie londoneză care se ocupă de designul vestimentar pentru diverși artiști și cântăreți.

„Am lucrat la două costume și le-a purtat pe ambele. A fost ceva neașteptat pentru că am acceptat comanda în ultimul minut, nu știam exact în ce m-am băgat, a fost mult de muncă, dar am terminat proiectul, am trimis totul la ei și după câteva zile a apărut pe scenă cu hainele lucrate de noi. Când am văzut, nu mi-a venit să cred că eu am pus mâna pe hainele alea, am tăiat materialul și e pe scenă și lumea se uită.

 Mai mult, citeam comentariile și toată lumea era fascinată de cât de frumoase erau costumele. E incredibil că mi se întâmplă asta la foarte scurt timp după ce am terminat facultatea“, a spus Cosmin, potrivit life.ro.

×
Subiecte în articol: Beyonce
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close