Antena 3 CNN Actualitate Româncă UCISĂ în Germania de iubit, în faţa unui supermarket

Româncă UCISĂ în Germania de iubit, în faţa unui supermarket

Româncă UCISĂ în Germania de iubit, în faţa unui supermarket
07 Iun 2015   •   12:11

Un român şi-a omorât în Germania fosta iubită, şi ea româncă. În toiul zilei, individul de 32 de ani a atacat-o pe femeie cu un cuţit, în faţa unui supermarket şi a înjunghiat-o de mai multe ori, sub ochii trecătorilor. Au urmat alte zeci de minute tensionate, până când poliţiştii nemţi l-au imobilizat pe bărbat.

Mai multe echipaje de poliţie, dar şi medici, au intervenit la supermarketul din Brandenburg, unde a fost comisă crima.

Potrivit martorilor, ucigaşul a avut o dispută aprinsă cu fosta lui iubită, o româncă de 26 de ani.

Tânăra, mamă a doi copii, vindea ziare în faţa supermarketului. Cearta dintre cei doi a degenerat, iar individul a atacat-o pe femeie cu un cuţit de bucătărie. A lovit-o de câteva ori, până s-a prăbuşit. Martorii spun că bărbatul a avut apoi o conversaţie aprinsă, la telefon şi că a mai lovit, de câteva ori, trupul femeii.

Câţiva muncitori în construcţii, care lucrau la supermarket, au vrut să intervină, dar românul a reacţionat extrem de violent, spune presa locală. Au urmat momente tensionate şi după apariţia poliţiştilor, în faţa cărora românul a ameninţat că se sinucide.

Cu greu, a fost dezarmat şi arestat. Românca nu a putut fi salvată de medici. Trupul femeii prezenta numeroase răni, inclusiv în zona gâtului.
Ucigaşul e în arest şi urmează să fie judecat.

×
Subiecte în articol: romanca ucisa Germania
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close