Antena 3 CNN Actualitate Români cazați într-o cameră ”ca în căminele studențești”, dintr-un hotel de 4 stele din Bulgaria

Români cazați într-o cameră ”ca în căminele studențești”, dintr-un hotel de 4 stele din Bulgaria

Un turist român a ajuns să își petreacă vacanța într-o cameră de hotel din Bulgaria, ”ca în căminele studențești”, după ce i-a fost anulată rezervarea și a fost transferat de două ori.

Români cazați într-o cameră ”ca în căminele studențești”, dintr-un hotel de 4 stele din Bulgaria
Sursa foto: Facebook/ Forum Bulgaria
de Andreea Ştefan    |    02 Aug 2022   •   13:55

”Am făcut rezervare la Vilas Elenite din luna decembrie, pentru luna iulie, în luna iunie mi s-a transmis că se anulează rezervarea și sunt transferat la Hotel Royal Park.

Toate bune și frumoase până când am ajuns la recepția hotelului… (plătită cazarea) Aici, surpriză: nu avem cameră pentru rezervarea dvs, vă transferăm la Hotel Royal Bay (n.r. - hotel de 4 stele din Balcic).

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Am ajuns la hotel… Aici am fost cazați în 2 camere, (cazarea inițială a fost suita) Camere care arătă ca la căminele studențești… Mâncarea ok, plaja superbă, în rest bine…”, a scris turistul român pe Facebook.

La postarea făcută de acesta au comentat și alți români care au avut experiențe neplăcute în concediile făcute în Bulgaria.

”Am fost și noi anul trecut… Mâncarea execrabilă, camera un dezastru, curățenie 0… parcarea destul de departe. În schimb, plaja a fost foarte Ok, împrejurimile drăguțe, aquapark-ul foarte frumos”, a comentat un român.

×
Subiecte în articol: Bulgaria hotel
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close