Antena 3 Actualitate Români refuzaţi la îmbarcare pe aeroport, în Italia: "Din păcate, cei de compania aeriană ne-au tratat cu o nesimţire totală!"

Români refuzaţi la îmbarcare pe aeroport, în Italia: "Din păcate, cei de compania aeriană ne-au tratat cu o nesimţire totală!"

de Georgiana Adam    |    09 Mai 2021   •   08:34
Români refuzaţi la îmbarcare pe aeroport, în Italia: "Din păcate, cei de compania aeriană ne-au tratat cu o nesimţire totală!"
Sursa foto: Pixabay

Situaţie gravă pe aeroportul din Bergamo. 20 de români care se întorceau acasă, au rămas în Italia, pentru că nu aveau test PCR şi Antigen.

Oamenii spun, că atunci când şi-au luat biletele, nu li s-a specificat că au nevoie de acest test PCR.

Grav este că unul dintre ei, un tânăr bolnav cu tumoră la cap trebuia să ajungă urgent în România pentru o operaţie vitală.

"Din păcate, cei de la compania aeriană ne-au tratat cu o nesimţire totală. Cei doi operatori de la ghişeu nu au vrut să îşi contacteze niciun superior. Deci, am făcut dovada că avem teste Antigene. Am luat legătura cu Ministerul Afacerilor Externe, cu consulate, toată lumea a încercat să vorbească ci cei doi operatori, inclusiv Poliţia de Frontieră de aici, dar parcă erau pe piaţă. Pur şi simplu, nu le-a păsat. Suntem rămaşi în aeroport, în Bergamo. Nu ştim dacă vom găsi soluţii", a spus o româncă blocată pe Aeroportul din Bergamo, în exclusivitate la Antena 3.

Scandal uriaş a fost și pe aeroportul din Helsinki, dar şi pe aeroportul din Paris. Mai mulţi români care au testul PCR de ieri sau sunt vaccinaţi deja, au așteptat ieri la cozi uriaşe pentru a fi testaţi din nou.

Citiți și: Români blocaţi pe aeroportul din Helsinki şi Paris: "Facem 48 de ore de când suntem ţinuţi pe aeroport, într-o cuşcă"

 

×
Subiecte în articol: aeroport Italia bergamo romani blocati

Coaliţia a ajuns la o înţelegere

 

 

Cum se vor calcula facturile la energie şi ce prevede programul Rabla pentru becuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close